Шофьор е задържан от служителите на реда в Пловдив за

...
Шофьор е задържан от служителите на реда в Пловдив за
Коментари Харесай

Шофьор катастрофира в Пловдив и избяга, арестуваха го чрез Фейсбук!

Шофьор е арестуван от чиновниците на реда в Пловдив за жестоко нарушаване на разпоредбите за придвижване и хулиганска поява на пътя.

Бързата реакция на патрули на Второ и Трето районни ръководства последвала след сигнал от тел. 112 към 19 ч. довечера. Според първичните данни, на ул. " Братя Миладинови " лидер във очевидно несъответстващо положение се блъснал с автомобила си в защитно колче на тротоар пред хранителен магазин и избягал от местопроизшествието.

За благополучие по време на случилото се няма потърпевши.

За обстановката информация е оповестена в обществената мрежа от очевидци на неприемливото държание на мъжа зад кормилото. 

След усилените издирвателни и заградителни дейности самоличността му е открита. Той към този момент е арестуван във Второ районно управление (на МВР) и е стартирано бързо произвеждане по член 325, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Направеният тест с дрегер отчел над 1,9 промила в кръвта на мъжа. Активните дейности и сега не престават, известена е прокуратурата.

" В рамките на оповестената " нулева приемливост " към сходен вид рисково държание на пътя и с изрично желание нарушителите да понесат съответната наказателна отговорност, управлението на ОДМВР-Пловдив моли хората, станали очевидци в съответния случай, да дадат своите показания на телефона в дежурната част на Второ районно управление (на МВР) - 032/ 932 002. Предварително изричаме признателност за проявената гражданска позиция! ", обявиха от институцията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР