Шофьор бе глобен с акт от 3000 лева и му

...
Шофьор бе глобен с акт от 3000 лева и му
Коментари Харесай

Пловдивски джигит се впусна в луда гонка и съжали жестоко

Шофьор бе санкциониран с акт от 3000 лв. и му бе отнета книжката за една година след гонка в Пловдив. Мъжът от село Желязно бил хванат да се „ дърпа” с сътрудник на пътя на Кукленско шосе.

Случката, като от кино лентата „ Бързи и яростни” е станала преди година на натовареното трасе. Мъжът управлявал БМВ 530 D, благосъстоятелност на жена му, написа Трафик нюз.

Около 20:30 часа патрулна кола на полицията се е движила по Кукленско шосе, като против тях се движили два автомобила – Мерцедес и БМВ. Полицаите видели, че се движат с голяма скорост, като очевидно двете коли се състезавали. При типа на служителите на реда, те обърнали колата, само че били спрени от униформените.

Те написали на лидера на БМВ-то акт за осъществено административно нарушаване за присъединяване в нерегламентирано съревнование по пътищата, отворени за публично прилагане. При предявяване на акта на нарушителя, той вписал, че няма възражения срещу констатациите по акта. По-късно обаче той е обжалвал акта в Районния съд под тепетата.

Собственичката на колата обяснила пред съд, че мъжът й идвал да я взима от работа. Тя обяснила, че половинката й, с който живее не фамилни начала не схванал защо е санкциониран. Той мислил, че актът е за превишена скорост, като мъжът твърдял, че не бил взел участие в гонки с коли.

Съдът обаче не приел възраженията на дамата и мъжа й, който карал автомобила. Магистратите удостоверили наказването на мъжа – 3000 лв. санкция и една година без брошура.

Решението може да се апелира в Административния съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР