Шофиране в нетрезво състояние е причината двама шофьори във Враца

...
Шофиране в нетрезво състояние е причината двама шофьори във Враца
Коментари Харесай

Арестуваха двама шофьори във Враца вчера, вижте защо

Шофиране в нетрезво положение е повода двама водачи във Враца да бъдат задържани от полицията, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Сутринта на 19 януари, към 8.30, когато множеството хора пият кафе, мъж от Бяла Слатина е издишал в дрегера 1.2 промила алкохол. Проверката с техническото средство за отчитане съществуването на алкохол в кръвта, се наложила след сигнал за осъществено ПТП. В бюлетина на Министерство на вътрешните работи не се загатват детайлности за случая, при който само е потърпевша колата на пияния водач. Фирканият от ранни зори гражданин на Бяла Слатина е с букви С.Ц. и е на 66 години. Не е ясно по каква причина е подкарал "Опел Астра'' нетрезво положение, само че това му донесло 24-часов престой в ареста. По случая е формирано Бързо произвеждане.
Два часа след среднощ през днешния ден е спрян за инспекция лек автомобил "Шкода Октавия ".
При осъществената на водача инспекция са регистрирани още веднъж 1.2 промила алкохол, а 42-годишният мъж зад кормилото е дееспособен и с дълголетен опит. Той има буквите П.Х. и е врачанин. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата и ваучър за здравно проучване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР