Шофиране със 127 километра в час по пловдивски булевард. Рекордното

...
Шофиране със 127 километра в час по пловдивски булевард. Рекордното
Коментари Харесай

Засякоха рекордьор да кара със 127 км в час по пловдивски булевард

Шофиране със 127 километра в час по пловдивски бул.. Рекордното превишение на разрешената скорост е снимано при изненадваща акция на полицията в града. Нарушителят ще би трябвало да заплати 1450 лв. санкция. За часове в Пловдив засякоха доста случаи на шофиране с над 100 километра в час.

Пловдив

Рекордьорът на непозволена скорост от 127 км в час е водач от Бургас. Освен санкцията и лишаване на част от контролните точки, той ще се раздели за три месеца и с шофьорската си брошура.
Комисар Виктор Празов - шеф на " Охранителна полиция " - ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив: И тъкмо от през днешния ден от сутринта има двама още водачи, снимани по пловдивските булеварди, единият със 124, другият със 114 километра.
От полицията отхвърлиха да посочат местата, където са регистрирани нарушаванията, защото изненадващите инспекции не престават. Акция през днешния ден имаше и на бул. " Цар Борис Трети ". При инспекцията Лъчезар Момчилов беше безупречен, само че призна, че е правил нарушавания.
Лъчезар Момчилов: Случвало ми се е в предишни години, тъй че работи повече от дисциплиниращо. При това придвижване в Пловдив да не се съблюдават ограничавания или каквито и да е било други правила е закононарушение сега.
Някои водачи пък прибягват до нашумялата в обществените мрежи група " I see you KAT ", в която се подава информация къде има проверяващи. Според таксиметрови водачи спазването на ограничаването от 50 километра в час в Пловдив е невероятно, по тази причина се разчита на други средства.
Николай Николов: Ползват ли се антирадари?- Специално, да, и аз използвам- Това не е ли нелегално?- Полицаите като се крият в гората да те снимат това законно ли е? - Или в пресечките, където не ги очакваш.
Рекордът по превишена скорост досега в Пловдив е регистриран в края на предходната година на бул. " Санкт Петербург ". Тогава камерите са запечатали скорост от 182 километра, като глобата за водача е била над 1900 лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР