Шофирал бавно, а след него тичало кучето му порода английски

...
Шофирал бавно, а след него тичало кучето му порода английски
Коментари Харесай

Последно: Брутален Разстрел Потресе България! Направиха На Решето С Автомат Красавеца

Шофирал постепенно, а след него тичало кучето му порода британски сетер. Когато наближил основния път, в региона на местността " Летището " до Гоце Делчев, спрял и слязъл от колата, с цел да прибере животното в клетка.

В този миг видял по какъв начин друго куче - порода северноазиатска овчарка, нападнало неговото. Тогава Г. Ц. взел ловния си автомат " Бенели ", заредил го с патрони и създал изстрел. Овчарката извила и отскочила обратно, след което се затичала към стопанина си, който бил на към 70-80 метра от тях. Докато тичала към него обаче, ловецът стрелял повторно по нея, вследствие на което тя се претърколила.

Стопанинът на простреляното куче декларирал на Г.Ц., че ще се обади в полицията, като направил опит да му попречи да се качи в автомобила си. Обвиняемият обаче го блъснал по гърдите, след което взел камък, с цел да го удари, качил се в колата и отпътувал.

Мъжът завел овчарката си при ветеринарен доктор, където обаче тя умряла. В хода на досъдебното произвеждане е била назначена ветеринарномедицинска експертиза, която е открила, че гибелта на животното се дължи на остра кръвозагуба и евентуално засягане на вътрешни органи - бял дроб, кръвоносно съдове, сърце, които са били породени от огнестрелно оръжие.

Според съдебнооценителна експертиза цената на средноазиатска овчарка, известна още като алабай, е 1350 лв., прецизираха от прокуратурата.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР