Shoelace помага за събиране на хора въз основа на техните

...
Shoelace помага за събиране на хора въз основа на техните
Коментари Харесай

Google тества социална мрежа за офлайн срещи

Shoelace оказва помощ за събиране на хора въз основа на техните ползи

Социална мрежа на Гугъл цели да събира в действителния живот (снимка: CCO Public Domain)

Гугъл наподобява не може да устои на желанието да сътвори нова обществена мрежа , даже след като затвори плана Google+ за елементарни консуматори. Ек ипъта на отдела „ Area 120 ” разработ ва обществена мрежа Shoelace, която оказва помощ на хората да се събират в действителния живот , заяви Gizmodo.

Как работи новата мрежа? Вие избирате ползите си, а основателите ви оказват помощ да се свържете с хора със същите ползи, с цел да участвате дружно в разнообразни действия. Ако сте нов в града, да вземем за пример, можете да намерите запалянковци за бягане в парка или за диалози в локалния хартиен клуб.
още по тематиката
Важно е, че можете да споделяте действия с други хора, без значение дали те имат Shoelace. В този случай не е наложително да създавате Фейсбук събитие, с цел да откриете хора със същите ползи.

В момента обаче не всеки може да опита Shoelace. Достъпът до мрежата е единствено с покана, и то за хора, които живеят в Ню Йорк. Дали мрежата ще стане обществена зависи от представянето й в тестванията.

Ако не друго, това е относително нова концепция за обществена мрежа. Гугъл явно се се пробва с плана Shoelace да ни измъкне от телефоните.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР