Шлемът и маската, които носи Дарт Вейдър във филма Империята

...
Шлемът и маската, които носи Дарт Вейдър във филма Империята
Коментари Харесай

Символите на Дарт Вейдър - на търг

Шлемът и маската, които носи Дарт Вейдър във кино лентата " Империята отвръща на удара ", ще бъдат продадени на търг, съобщи БГНЕС.
Те са измежду дребното предмети, които артистът Дейвид Праус е носил на снимачната площадка, в ролята на известния изверг от " Междузвездни войни ".
Очакванията на специалистите са шлемът да де продаде за сума сред 250 и 450 хиляди $, само че е допустимо в наддаването да бъде надхвърлен половин милион.
" Междузвездни войни " постоянно са били известни, а в този момент повече след като и да е било, откакто поредицата се възроди ", споделя Зак Поугмилър от аукционната къща " Профайлс ин хистъри ".
Продажбата на шлема ще е част от огромна демонстрация, на която ще се продадат над 1000 предмета от известни филми, на обща стойност 10 милиона $. Търговете ще са в Лос Анджелис, като почитателите ще могат да наддават за неща като роклята на Дороти от истинската екранизация на " Магьосникът от Оз ". Във кино лентата от 1939 година играе Джуди Гарланд, само че роклята действително е носена от дубльорката ѝ Барбара Кошей. Смята се, че и тази парченце от историята на Холивуд може да доближи цена от половин милион $.
Даже по-скъп от това може да се окаже прототипа на луноход, който Джеймс Бонд съумява да открадне от злодея Блофелд във кино лентата от 1971 година " Диамантите са безконечни ". Смята се, че бъгито, което Шон Конъри подкарва из пустинята, може да доближи цена от 600 000 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР