Школи и танцови формации се включиха в благотворителния концерт “Деца

...
Школи и танцови формации се включиха в благотворителния концерт “Деца
Коментари Харесай

Деца танцуваха в подкрепа на Боян

Школи и танцови обединения се включиха в благотворителния концерт “Деца оказват помощ на Боян ” през днешния ден в СУ “Свети Патриарх Евтимий ”. Проявата беше в поддръжка на нуждаещия се от лекуване Боян Бонев. Входът беше свободен и имаше дарителски кутии, в които всеки внесе своята милостиня, с цел да помогне на болния от левкемия юноша.

Сред участниците бяха Георги Грозев, победител в категория “Изкуство ” на седмите годишни награди за надарени деца на Фондация “Енчо Керязов ”, тромпетно трио “GMG ” с живописен началник Пенчо Пенчев, дует Two A - Александра Момчилова вокал и Александър Дизо - китара, деца от VI В клас.
Изявиха се още танцова групировка “Деница ” с началник Любомира Барбова, групировка за достоверен фолклор “Куклици ” към ОДК Пловдив с началник Виолета Щерева, школа за национални танци с началник Лидия Димитрова и школа “Stars Dance Center ” с началник Надя Стойкова и танцово студио “Магнифик ”.

Бившата солистка на оркестър “Канарите ” Владислава Христозова също се включи в благотворителния концерт. Изпълнителката показа авторската ария “Деца оказват помощ на деца ”. Аранжиментът на песента е дело на брат є Тихомир Христозов, който написа музика за Боливуд. Вярата и вярата за здраве, берекет и осъществени очаквания оживяха на сцената, тъй като възпитаници и учители говореха на универсалния език на положителното и с доста гений, възторг и безстрашие, в синхрон, сътвориха един необикновен концерт.

Екипът на “Нова Трейд ” и изворна вода “Бачково ” поддържа благотворителната самодейност, грижейки се и за хидратацията на участниците, и всички съпричастни с идеята пловдивчани.
Нека всички дружно да помогнем на Боян Бонев в битката с левкемията!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР