Школата на ФК Локомотив (Русе) ще включи седем свои формации

...
Школата на ФК Локомотив (Русе) ще включи седем свои формации
Коментари Харесай

Локо със 7 отбора при подрастващите през новия сезон

Школата на ФК Локомотив (Русе) ще включи седем свои обединения в шампионатите при децата и юношите през новия сезон. За пръв път от 17 години насам " железничарите " ще имат тим при старшата възраст, който към този момент е събран и води подготвителен развой.

" Основната група при новосформирания отбор на юношите старша възраст, родени 2000/01 година, е от нашата локомотивска школа. Това са 15 момчета, които предишния сезон бяха в предната възрастова група. Към нас се причислиха и няколко юноши на русенските " Дунав " и " Левски 2000 ". Надявам се от тoзи тим да дадем път на повече младежи в мъжкия футбол ", изясни треньорът им Калоян Георгиев.  " Всички родители на децата в школата знаят нашето мото: " Спорт и дисциплинираност! " Целта ни е на първо място да възпитаваме нашите млади футболисти да бъдат положителни хора ", акцентира още Георгиев.

Локомотив (Русе) по традиция ще запише присъединяване и в зона " Русе " с тимове деца, родени 2004/05 година, и юноши младша възраст – родени 2002/03 година Треньори на тези обединения през новия сезон ще бъдат съответно Валентин Валентинов и Румен Шанкулов.

" Железничарската " школа ще има внушителен тим в шампионатите на БФС по Футбол 9 /родени 2007 г./ с треньор Калоян Георгиев.

При възрастовите групи, които попадат в шампионатите по Футбол 7, са образувани два тима – на родените през 2008 година, с треньор Валентин Валентинов, и на родените през 2009 година, с треньор Динко Дерменджиев.

Дерменджиев ще води и групировката на родените през 2010 година, която ще взе участие в шампионатите по Футбол 5.

Отделно, в школата на Локо (Русе) през сегашния сезон ще се работи в подготвителна група при най-малките футболисти – родените през 2011/12 година Заниманията в нея ще се водят от новопривлеченият треньор Георги Братованов.

И през тази година подготовката на вратарите в школата ще бъде поверена на треньора Златко Златев.

Общо 150 деца и юноши ще пазят " червено-черната " фланелка през започващия сезон 2018/19. Тренировките ще се организират на базите " Ялта " и " Марисан ". Официалните мачове на децата и юношите младша и старша възраст към този момент се възнамерява да се играят на терена на Спортното учебно заведение.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР