Шишков се уплаши и то е разбираемо, защото за него

...
Шишков се уплаши и то е разбираемо, защото за него
Коментари Харесай

Милчев към Шишков: Защо се взимат проби от Северната тангента, а не от там, където вие плащахте на Желев за ремонти?

Шишков се уплаши и то е разбираемо, тъй като за него е редовно да се плаши. Това съобщи ръководителят на Института по пътна сигурност Богдан Милчев в ефира на Евроком във връзка отсъствието на министъра на районното устройство и благоразвитие арх. Иван Шишков на конференцията „ Мисия безвредни пътища “.

``Той удостовери, че ще участва и с писмо през Българска телеграфна агенция заяви, че няма да може, защото тече предизборна кампания``, добави още той.

``Един от главните ми въпроси е, за какво се взимат проби от Северната дъга, където Велико Желев е строил, а не взимате от проби там, където вие му плащахте за поправки? В публичното пространство се знае, че има две, три компании, които получават пари от АПИ и една от тях е на Желев. Говори се още, че са и в доста близки връзки и това звучи нереално, в случай че не е знаел за ареста и решил да бяга пред вятъра``, сподели Милчев във връзка зрелищния арест на предприемача Велико Желев.

``Ние получихме информация, че след тази инспекция Желев е ходил в кабинета на министъра``, разясни ръководителят на Института по пътна сигурност.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР