Шишко от „Люлин” е на път да се превърне в

...
Шишко от „Люлин” е на път да се превърне в
Коментари Харесай

СМЯХ И СЪЛЗИ! Шишко от „Люлин” е на път да се превърне в новия Джорджано

Шишко от „ Люлин” е на път да се трансформира в новия Джорджано, еманация на бездарието и неналичието на капка театрален гений. До момента наградата за излагация с микрофон в ръка бе в нежните прегръдки на старозагореца Мирослав Стоянов, прочут като Джорджано.

Сега тронът му на върха на комиксовата ария е заплашен от изгряващата звезда на Банкера, който към този момент издаде първия си сингъл „ Директно от Люлин”, за който се допуска, че е в хип-хоп стилистиката.

Видеото, в което се появяват обичайните за жанра мутренски джипове, разголени мадами, пури и татуирани момчета от улицата, е подложено на съсипваща рецензии в YouTube от почитателите в най-големия софийски квартал, видя наш кореспондент.

Песента, която се отличава с неправилен текст, претендиращ за непокорен с използването на обикновена лексика и монотонен темп, като че ли е подложена на насилствена интервенция от всякаква хармония.

Ето и единствено част от гневните почитатели на рапа, които разкостват мераклията за популярност в мнения:

Кой те излъга, че можеш да пееш, вземи си агнето (рушвета) и не се излагай повече. Извини се на люлинци, че ги излагаш по този метод.

Бате, ей поради такива все ми се подиграват, че пребивавам в „ Люлин”.

Ебати бандита си бе, брат, да не би да си обрал някоя хранителна верига?

Изчетох всичките мнения от горната страна до долу и единствено ще ви кажа, че по-ОПРАВДАН хейт не съм виждал през живота си. Песента е отвратителна, клипът е с високо качество на снимане, само че като сюжет е кръгла 0, даже няма смисъл. Много добре го беше споделил другарят Ф.О. „ Като покачиш качеството на клипа, намаляваш качеството на песента”. Не се отхвърляйте, господин Банкер, пробвайте отново!:)

В интерес на истината има и няколко окуражаващи реплики, които пазят Банкера от нападките на неговите съкварталци:

Здравейте:) аз съм от 3-та част! Сега, да си го кажем почтено, че клипът и инструменталът може да не са на равнище (всичко е до бюджет, въпреки всичко от някъде се стартира, нали) НО текстът е доста по-добър от този на доста други по известни "певци ", "изпълнители ", да не ги загатвам, ние си ги знаем (ще купя аероплан на мама и т.н.) хах, какво друго да кажа, с изключение на момчето да се постарае повече за идващото парче, няма потребност да го оплювате, въпреки всичко е от „ Люлин”, подкрепете го въпреки и малко:)

Аз не мога да допускам просто каква е тая завист от вас!? Момчето се е постарало да направи ария, защо би трябвало да го обиждате? Дебел бил, противен бил... Като нещо не ви харесва, подминавайте, не злобейте, тъпо е. Като не можете да кажете нищо хубаво, не казвайте нищо, или най-малко не по този противен метод...

Вижте песента и преценете сами:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР