Широкото патриотско обединение обаче ще участва в изборите без своите

...
Широкото патриотско обединение обаче ще участва в изборите без своите
Коментари Харесай

Втори дубъл: Прегърнатите патриоти се регистрираха в ЦИК. Нов опит да влязат в НС

Широкото патриотско обединяване обаче ще взе участие в изборите без своите водачи. Те ще бъдат част от акцията, само че няма да попадат в депутатските листи.

Прегръдката на патриотите бе ненапълно изненадваща. ФрогНюз напомня, че на предишните избори Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ взеха решение да не се явят дружно, а в това време стана ясно, че Валери Симеонов и “Воля” на Веселин Марешки са водили продължителни диалози за общо явяване. Похарчиха най-вече за предизборната си акция, само че не реализираха голям триумф. Извън Народно събрание остана и Красимир Каракачанов, чиято партия Вътрешна македонска революционна организация получи под 4% поддръжка на изборите на 4 април.

Сега трите обединения вършат взаимен опит, разчитайки на обединената поддръжка на своя електорат. Коалицията твърди, че се сплотява към 10 съществени правилото - извежда преустановяване на междуинституционалните войни, повишение на приходите, битка с демографската рецесия, нулева приемливост към корупцията, отбрана на обичайните фамилни полезности, „ недопускане на Движение за права и свободи и други антиконституционни етнически партии в ръководството на България “ и други

Дали става дума за обединяване към дела или по-скоро безпринципна коалиция в името на депутатското място обаче е въпрос без отговор. Знаем единствено, че в предишното сред някогашните съдружни сътрудници “Обединени патриоти” и Марешки са прехвърчали огромни искри, а размяната на реплики е била изключително остра.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР