Широкообхватен преглед на Пентагона на десетилетията правителствени разследвания на наблюдения

...
Широкообхватен преглед на Пентагона на десетилетията правителствени разследвания на наблюдения
Коментари Харесай

Пентагонът разкри: Има ли доказателства за съществуването на извънземни

Ш ирокообхватен обзор на Пентагона на десетилетията държавни следствия на наблюдения на НЛО не откри доказателства, че някое от тях е било с извънземен генезис, и също по този начин не откри данни, че държавното управление на Съединени американски щати или частни компании в миналото са имали извънземна технология, която е била създадена скрито.

Нередактираният документ от 63 страници е първият от предстоящите два тома на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Министерството на защитата, в които се преглежда и проучва информацията, събрана от държавното управление на Съединени американски щати за наблюдения на НЛО, заяви " Вашингтон пост ".

В отчета се показва, че службата не е разкрила доказателства, че някое държавно следствие, академично проучване или публична група за обзор са удостоверили, че някое наблюдаване на НЛО " съставлява извънземна технология ".

New Pentagon UFO report claims 'no verifiable evidence' of aliens via
— @akh (@akhkaba)
" Всички старания за следствие, на всички равнища на подредба, стигнаха до заключението, че в множеството случай става дума за елементарни обекти и феномени в следствие от неправилна идентификация ", се споделя в отчета.

В него се преглеждат и изказванията, че държавни и частни компании " създават назад инженерство на извънземни технологии " и ги крият, като се отбелязва, че " няма емпирични доказателства за изказванията " и че " изказванията, включващи съответни хора, известни места на софтуерни проби и документи, за които се твърди, че вземат участие в или са свързани с противоположното инженерство на извънземни технологии, са неточни ".

В документа е включено резюме на всяко огромно държавно следствие на произшествия с НЛО в Съединени американски щати, датиращо от 1945 година надалеч след добре известния план " Синя книга ", и включва някои от тях, чието битие е разкрито за първи път.

Pentagon report finds no evidence of alien visits, hidden spacecraft
— Bo Snerdley (@BoSnerdley)
Една от тези нови технологии, които са били неправилно разпознати през 50-те години на ХХ век, е секретният тогава и новоразработен шпионски аероплан U-2, който е летял на височина 60 000 фута (над 18 км.) по време, когато множеството самолети са летели на едвам 20 000 фута (6 км.). Полетите му на огромна височина и отражението на слънцето в избрани точки на хоризонта " биха осветили U2 ", се споделя в отчета.

U2 е измежду десетките и нови самолетни и галактически технологии, изброени в прегледа, които може да са били неправилно разпознати като извънземна технология.

Пентагонът разкри също, че държавното управление в миналото е обмисляло стратегия за възобновяване и назад инженерство на извънземни галактически кораби, в случай че такива бъдат хванати - изпитание, което по този начин и не се е осъществило, само че е подхранило тайните теории. 

No, an alien mothership is not being hidden from you: Pentagon report

From 's
— Holly Rosenkrantz (@hrosenkrantz)
Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР