Широкият ляв мандат няма да се случи. Това прогнозира председателят

...
Широкият ляв мандат няма да се случи. Това прогнозира председателят
Коментари Харесай

Румен Петков: Широкият ляв мандат няма да се случи


Широкият ляв мандат няма да се случи. Това предвижда ръководителят на АБВ Румен Петков в Сутрешния блок на Българска национална телевизия. След като ние и още 7 партии обявихме концепцията за привикване на референдум, другото безмълвие е несериозно.Да загърбиш концепцията за мира, за разоръжаването е мъчно обяснимо. Това сподели Петков във връзка неналичието на реакция от страна на Българска социалистическа партия на партийната самодейност за предизвикателство на референдум за неразпространение на нуклеарното оръжие.

Председателят на АБВ разяснява, че е нападките на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към Ивайло Калфин "са неистина " и съобщи, че когато той е бил обществен министър най-вече хора са получили нарастване на пенсиите. Петков сподели, че АБВ няма да одобри в листата си отпаднали претенденти за европейските избори на Българска социалистическа партия и че партията има доста номинации за вота.

Според него Елена Йончева е постъпила неточно със Сергей Станишев, приемайки да бъде лидер на листата на Българска социалистическа партия. Ръководството на Българска социалистическа партия зашлеви не просто Сергей Станишев, а ръководителя на ПЕС, счита още ръководителят на АБВ.

Петков добави, че би посъветвал Станишев "ако има човешко и политическо достолепие " да не взе участие в идните избори за Европейски парламент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР