Широката усмивка Е реакция – одобрение!В понеделник извънредното заседание на

...
Широката усмивка Е реакция – одобрение!В понеделник извънредното заседание на
Коментари Харесай

Оставката на Минчев кога? Той реално подкрепи думите на Вежди Рашидов


Широката усмивка Е реакция – утвърждение!

В понеделник изключителното съвещание на Народното събрание ще се запомни освен в парламентарната история с процедурните нарушавания. Вулгарният език на депутатите беше не по-малко абсурден.

В една от паузите Вежди Рашидов си разреши да каже пред зам.-председателите на Народното събрание Никола Минчев и Росица Кирова думи, които бяха остро разкритикувани от депутатите и обществото. Тези думи костваха позциите на Рашидов като народен представител и като член на ГЕРБ.

Къде обаче е оставката на другия „ мъж “  в сценката – Никола Минчев?

Той с интерес слушаше другояче постоянно колоритния създател и със необятна усмивка утвърди казаното – без друга реакция, без упрек, без забележка, очаквайки лицемерно, че никой нищо не е чул и видял.

Депутатите по този начин и не се научиха, че в Народното събрание има микрофони и камери. Или просто не им пука от тях, както стана ясно от дебата за интимната връзка.

С какво Вежди Рашидов е уязвил чуствата и е минал моралната линия, нараняваща вербално и прочувствено жертвите на принуждение, повече от Радостин Василев или Тошко Йорданов, а за какво не и Георги Свиленски, които използваха подигравка, жлъч и брутална вербална експанзия от трибуната на Народното събрание?

А с какво Никола Минчев, от високата си позиция на част от управлението на Народното събрание, отбрани жертвите на принуждение – със саркастично хилене? Защо радетелите за правата на дамите от ПП-ДБ мълчат? Къде са митингите за неговата оставка?

Преди година за справедливото му събаряне от поста поради нарушавания на Правилника на Народно събрание, подвигнаха шумни демонстрации. Сега обаче мълчат за неговата съпричастност към думите на Вежди Рашидов.

Думи, които може да чуете всеки ден по улиците, на плажа, по кръчмите...

Но те не били за парламентарната естрада. НЕ СА! Но ги чуваме от нея. Не единствено по време на почивките и с вярата камери и микрофони да няма...

Та, представители на жълтопаветната интелигенция, огледайте се какво сътворихте. Жертвите на принуждение отхвърлят да одобряват „ незабавните “ ви промени в законите, с които си вършиме не по-малко жълт ПР.

Лицемерието ви към този момент не е подмолно. То лъсна през усмивката на Никола Минчев в понеделник.

#ОставкаНаНиколаМинчев!

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР