Широката палитра фотографски възможности на Nokia X20 идва с 6,67-инчов

...
Широката палитра фотографски възможности на Nokia X20 идва с 6,67-инчов
Коментари Харесай

Как да си направиш мобилно филмово студио – Nokia X20


Широката палитра фотографски благоприятни условия на Nokia X20 идва с 6,67-инчов екран 1080х2400
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Снимането със смарт телефон към този момент е цялостен независим клас в актуалната снимка, а Nokia X20 с оптика от Zeiss е телефон точно за хората с интерес към фотографията и положителните фотоси.

Zeiss е име, зад което стоят не просто немски стандарти за качество, само че и потвърдени преимущества: техните лещи са проектирани да отстраняват цветовите изкривявания (аберации) и да са извънредно дълготрайни.



Наред с това камерата в X20 е четворна. Основният ѝ датчик е 64-мегапикселов с ултра-точен PDAF автофокус, а останалите датчици са 5МР широкоъгълна камера, 2МР датчик за дълбочина и 2МР макросензор. С тази композиция от камери могат да се вършат фотоси с качество като на DSLR фотоапарат и големи размери – с „ плакатен ” формат.

Внимание заслужава фото-софтуерът в Nokia X20. Най-впечатляващата му дарба е да съчетава сигнала от предната и задната камера по едно и също време, в един запис! Този режим на „ в двете посоки виждане ” е безподобен при основаване на занимателни видеоклипове.

Много креативен благоприятни условия отваря функционалността за каданс, или по този начин наречения „ занимателен кадър ”. За мераклиите да снимат видео това е непреодолимо прелъщение.

Има и още екстри за основателите на видео. Специалният режим „ Кино ” снима филми с висока резолюция, със съответствие 21:9 като за киносалон, с 24 фрагмента в секунда. Налице са варианти за автоматизирано или ръчно ръководство на светлочувствителността, компенсацията на експонацията, салдото на бялото. Има вградена функционалност за понижаване на шума от вятъра!

Възможни са и няколко цветови гами на снимане на характерни видеокадри като да вземем за пример „ ретро ”, черно-бяло снимане, изкривени цветове и така нататък

Широката палитра фотографски благоприятни условия идва с 6,67-инчов екран с резолюция от 1080х2400 пиксела и съответствие на страните 20:9. Камерата за автопортрети също е „ огромна ”: 32 мегапиксела.

Процесорът, който подсигурява бързата обработка на толкоз огромни фрагменти и видеозаписи, е 8-ядрен Snapdragon 480 5G с графичен ускорител Adreno 619. Вградената RAM памет е 6GB, а сторидж пространството – 128GB. Батерията с потенциал 4470 mAh устоя два дни непрекъсната работа и поддържа бързо зареждане.

Както при всички нови телефони на Nokia, и тук има комфортен непряк бутон, който бързо и елементарно извиква Гугъл Asistant. Софтуерът е чист Android – класическо решение за оптималната сигурност. За него са обезпечени три години актуализации и три години ъпдейти за сигурността. Това е съчетано с три години гаранция за самия телефон, което е реалност с помощта на прекосяването на много по-сериозни проби за устойчивост от междинните за бранша.

Надеждата на производителя е с сходни параметри и с обезпечените гаранции потребителите да имат спокойствието да употребяват телефона си по-дълго от нормалните две години – това спомага за понижаване на електронните боклуци и щади планетата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР