Широката колективна халюцинация, че местните избори са част от ексклузивно

...
Широката колективна халюцинация, че местните избори са част от ексклузивно
Коментари Харесай

Спокойно - след изборите ще имат пак други глупости за забавление

Широката групова илюзия, че локалните избори са част от извънредно събитие, разтърсващо всички дребни, огромни, от Самоков до София и от продаден глас за 20 лв. до продаден концерт на Ицо Хазарта, би следвало да се демаскира. В последна сметка напълно скоро предстоят ужасно забавни събития, за които всеки ще може да се изрича със същия триумф, с който се изрича за това кой претендент да бъде подсилен. 
1) Хелуин или Деня на будителите
Ето, задава се нещо доста забавно, което в никакъв случай не сте чували и за което в никакъв случай не сте се изказвали. Само в този момент ще имаме златния късмет да кажем, че 1) Хелоун е западнало западен празник, който проваля младите генерации и ги възпитава в непознати полезности като на всичкото от горната страна ги кара да посрещнат с махмурлук доста по-ценен празник и логичен празник на идващия ден. Или пък че ) какъв е казусът, в случай че младите желаят да се забавляват дано го създадат, аман от пишман патриоти, които изместват родолюбието с декларативно честване на избрани събития и в случай че се откажеш от него мигновено си разгласен за чуждопоклоник и малко мръсничък, неподобаващ човек, с промиван с десетилетия мозък. 
2) Снегът заваля
Остават единствено няколко дни досега, в който всеки ще е видял, че на открито вали и общо взето отново всеки ще документира събитието, че на открито вали в обществените мрежи. Ако така и така си привикнал заради политическите разпир да маркираш очевидното, в този момент ще има златния късмет да го направиш отново, не за кметски претендент, а за естествено събитие. Но не трябва разликите сред двете да те тормозят изключително. До оня ден си турил профилна фотография с оня фаворит, за който си решил да гласуваш - информация, от която всеки твой другар има страшна потребност и държи да разбере наложително. Сега обаче ти е едно обществено празно и може да замениш цялата работа с навалелия сняг от терасата. Между другото, вкарай към това и оня откъс на Камю за дълбините на зимата и непобедимото лято. 
3) Мръсният въздух
Тук има две закономерности. Едното е първо да пропуснеш да гласуваш на изборите, а второто е след това да се качиш в колата си и да се забиеш по центъра, с цел да прекосиш същата отдалеченост, която се минава за 12 минути с метро за 45 в колата. Но тъй като си попаднал в запушване, образувано от хора с почти подобен начин на живот на твоя, всички може да обсъдите дружно какъв брой е неприятен въздухът и по какъв начин тук " не се живее просто ".  
4) Стратегията за детето
След като приключат всички неразбории към изборите въпреки всичко може да се върнем на положителната и радостна тематика за Стратегията за детето и за това по какъв начин норвежците идват просто и го взимат. Какво значение има някакъв си кмет на фона на тази заплаха? И да са хубави улиците, и да има работа, и да е комфортен градския превоз и чист въздуха - за какво ми взеха Митко? Защо ми го отмъкнаха? 
5) Слави Трифонов
Диалогът сред нематакавадържава и съсипахаятаядържава постоянно ще продължава с цялостна мощ.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР