Шипка. Радвам се, че градът ви е променен и продължава

...
Шипка. Радвам се, че градът ви е променен и продължава
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова: Радвам се, че град Шипка е променен и продължава да се развива

Шипка. Радвам се, че градът ви е изменен и продължава да се развива. Щастлива съм, тъй като съм част от тима, който прави добрини за Шипка. С тези думи се обърна към жителите на китния подбалкански град претендентът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева – Фильова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя се срещна с локалните и посети една от новите придобивки за тях - зона за отдих и сцена в актуализирания център, построени по план „ Архитектурно оформяне и благоустрояване на площад „ Иван Георгиев ". Средствата, в размер на 150 хиляди лева за дейностите, свързани с благоустрояване, паркоустрояване и зацветяване на централната градска част, бяха отпуснати в допълнение по бюджета на община Казанлък с държавно решение в края на 2017 година. Друга облага за шипкалии е ремонтираното главно учебно заведение " Св. Св. Кирил и Методий ". То е едно от петте учебни заведения в община Казанлък, актуализирано по план за близо 10 милиона лв.. Другите образователни заведения са в Крън и селата Хаджидимитрово, Овощник и Ръжена. Реновирани са и три казанлъшки детски градини.
В подбалканския град усещане прави и автобусната спирка от закрит вид, която младежите от ГЕРБ – Казанлък освежиха преди две години. Тя има за цел да разпространява културните забележителности освен в Шипка, само че и в района.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР