Shine Bright Like a Diamond на Риана звучи в главата

...
Shine Bright Like a Diamond на Риана звучи в главата
Коментари Харесай

10 поли с пайети за още по-бляскав парти стайлинг

Shine Bright Like a Diamond на Риана звучи в главата ни, до момента в който приготвяме днешната селекция от шопинг находки. Тази зима пайетите и блясъкът в празничните сбирки са на всички места и носят заричане за вълнуващи празненство вечери. Така че в случай че мини рокля от пайети ви се коства прекомерно огромно факсимиле, то за какво не я замените с пола. Мини, миди, макси – марките оферират модели с разнообразни дължини, като най-често силуетът е прав. Отблясъците също са разнообразни – от по-класическите в сребристо и златисто до черно и от време на време пастелно бежово, като от време на време виждаме многообразие и при размера и типа на самите пайети.

Предимството на този вид пола е, че може да се комбинира с пуловер за някоя вечеря, с бяла риза или тишърт за денем, само че пък може да бъде също толкоз ефектна с топ с пайети – зависи какъв брой блестящ желаеме да бъде стайлинга ни. По този метод и благодарение на разнообразни аксесоари през този празничен сезон ще може да я носите най-малко няколко пъти.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Защото когато става дума за всичко, което купуваме, е добре да имаме поради неговата функционалност: да не харчим парите си за нещо, което не може да си представим да изваждаме от дрешника още веднъж и още веднъж. Дори най-красивите и отличителни облекла не би трябвало да се носят единствено един път. Затова се насочваме към тези ефектни облекла с пайети, които ще ни вълнуват дотолкоз, че може да носим в разнообразни комбинации. И сме сигурни, че в галерията ни се крият същински бижута.

 
Палтата, които вършат всеки зимен стайлинг по-впечатляващ

 

 
  
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР