Шиба Ину (SHIB) се сблъска със сериозни предизвикателства и достигна

...
Шиба Ину (SHIB) се сблъска със сериозни предизвикателства и достигна
Коментари Харесай

Шиба Ину падна до дъното от 2021 г. – какво следва?

Шиба Ину (SHIB) се сблъска със съществени провокации и доближи нови дъна през второто тримесечие на годината. Подобно на PEPE, друга меме монета, SHIB претърпя спад в известността си заради неподходящите пазарни условия.

Делата против Binance и Coinbase в допълнение ускориха натиска от продажби, което накара вложителите да потърсят леговище в постоянни монети, Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

По време на уикенда на 10 и 11 юни BTC тества зоната от $25,000, което докара до спад на цените на алткойните и меме монетите. SHIB се намали до $0.00000543, падайки под най-ниското си равнище от 2021 година

Макар че се намираше в зоната на свръхпродажба съгласно знака RSI, Chaikin Money Flow (CMF) сподели забележителен приток на капитали в SHIB макар натиска на продажбите.

Следователно, в случай че Фед схване миролюбив метод, SHIB евентуално може да се повиши към междинния диапазон от $0.00000753 или горния диапазон $0.00000918.

Обратно, в случай че Фед заеме ястребова позиция, има възможност SHIB да тества още веднъж дъната си от 2021 година При подобен сюжет меме монетата може да доближи ново историческо дъно, в случай че мечият напън се резервира.

През миналия уикенд се наблюдаваше засилен напън от страна на продавачите, което се отрази в повишаването на предлагането на тържищата и размера на търговията, което демонстрира, че се разпродава повече SHIB.

Въпреки това настроенията на фючърсния пазар към момента не демонстрират ясна бича наклонност, защото съотношението лонг/шорт позиции е с нищожен спред, което значи, че цената може да се движи и в двете направления.

Към момента на писане на публикацията SHIB се търгува на цена към $0.000006722 с пазарна капитализация от съвсем $4 милиарда и дневен размер на търговията от $60.4 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР