Шейсет защитни медицински костюма, изработени по поръчка на общината от

...
Шейсет защитни медицински костюма, изработени по поръчка на общината от
Коментари Харесай

60 защитни медицински костюма получи болницата в Шумен

Шейсет защитни медицински костюма, направени по поръчка на общината от локална компания, са предоставени през днешния ден на кмета на Шумен Любомир Христов като подаяние за Многопрофилната болница за интензивно лекуване /МБАЛ/ в града. Това оповестяват от пресцентъра на общинската администрация.

Благодаря на шефа и притежателя на компанията Венцислав Венев за отзивчивостта. "Преди няколко месеца го помолих да помогне, тъй като болничното заведение изпитваше усложнения с обезпечаването на защитни дрехи и през днешния ден те към този момент са тук. Ще ги предоставим на лекарите от МБАЛ-Шумен. Всички сме наясно, че заплахата напълно не е отминала и сигурността на медицинския личен състав е извънредно значима ", е споделил Христов, представен от пресцентъра на общината.

Той е отбелязал, че още през днешния ден защитните дрехи ще бъдат предоставени на медиците. "При нужда сме подготвени още веднъж да откликнем, с цел да подпомогнем здравните служащи в битката им с пандемията ", го е уверил Венев.

Фирмата е профилиран производител на спортни дрехи за насочване, тичане, ски, колоездене и други Материята на костюмите е "дишаща ", не пропуща влага, дрехата е лека, комфортна и сертифицирана в наша лаборатория, е допълнил Венев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР