Шейсет и шест годишен учител е задържан под стража по

...
Шейсет и шест годишен учител е задържан под стража по
Коментари Харесай

Учител от Казанлък е задържан за блудство с ученик

Шейсет и шест годишен преподавател е арестуван под стража по обвиняване за блудничество с 13-годишно момиче, оповестиха от районната прокуратура в Казанлък, представени от БиТиВи.

Случаят е от 13 декември тази година. Учителят е упрекнат, че е направил деяние за полово задоволство с лице, ненавършило 14 години. Мъжът е употребявал ситуацията си на контрол по отношение на детето.

Обвиненият е учител по математика в елитно казанлъшко учебно заведение.Проведени са разпити на очевидци пред арбитър и представител на Детска педагогическа стая. За установяване на строгата мярка под внимание е взет фактът, че закононарушението е с висока степен на социална заплаха и причинителят се е възползвал от позицията си на преподавател на момичето.

През 1988 година той е получил условна присъда за блудничество и е оправдан. През 2004 година е наказан административно за безчинство. Наказанието, което може да получи в този момент е от 2 до 8 години отнемане от независимост.

" Деянието е било осъществено в кабинета на преподавателя, по време на следучилищна консултация по предмета. Учителят се е възползвал от ситуацията, който е имал над детето по време на преподаване на материала ", уточни Таня Димитрова от районното обвиняване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР