Шейн Джордан осъзнава на 33-годишна възраст, че работи твърде много.

...
Шейн Джордан осъзнава на 33-годишна възраст, че работи твърде много.
Коментари Харесай

Той се умори да работи, продаде къщата и започна да пътешества

Шейн Джордан осъзнава на 33-годишна възраст, че работи прекалено много. Свободно време жителят на слънчевия Лос Анджелис няма, даже с цел да се полюбува на залеза. Той стига до това признание, преди да реши да промени радикално живота си, написа profit.bg .

Джордан, който се назовава „ някогашен работохолик “, се уморил от напрежението и депресията на работното място. Той бил притежател на междинен по величина компютърен бизнес. Захвърля всичко и се насочва на странствуване с дребния си ван Volkswagen Beetle 1964.

Класическия автомобил той купува през 2014 година на онлайн аукцион. Сякаш този ван засява в съзнанието му концепцията за бъдещата смяна.

В продължение на 2 години американецът търпеливо реставрира транспортното средство – боядисва го в нов цвят, трансформира интериора, ремонтира мотора и така нататък

След това през януари 2016 година продава къщата си, в това число цялото имущество. Преселва се в автомобила.

Идеята за волното скитничество се поддържа от неговата другарка, която пътешества дружно с Шейн.



Те към този момент са били в северната част на Съединени американски щати, пропътували са Западното крайбрежие, отскочили са до Канада и Нова Шотландия. След това се отправили по пътя към Източното крайбрежие и са поспрели във Флорида.

Оттук нататък Шейн и Натали имат желание да посетят Аржентина.



„ Животът на колела ни разрешава да изследваме нови пространства тогава, когато решим. Сега имам време да поостана някъде и да усетя мястото “, споделя някогашният работохолик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР