Шествието на протестиращите пловдивчани в защита на д-р Иван Димитров,

...
Шествието на протестиращите пловдивчани в защита на д-р Иван Димитров,
Коментари Харесай

Таксиджии и агитки на шествие в Пловдив за освобождаването на д-р Димитров

Шествието на протестиращите пловдивчани в отбрана на доктор Иван Димитров, който гръмна крадеца Жоро Плъха, ще премине от Второ районно ръководство в Пловдив до Прокуратурата. 

Очаква се през днешния ден на митинга да участват и футболни агитки, както и таксиметрови водачи. Всеки, който желае да поддържа нашата идея, може да го направи, дано спокойно да подкрепим д-р Димитров, прикани един от уредниците на митинга Николай Гаргов, представен от Фокус. „ Не желаеме да вършим вълнения. Идеята е да се помогне на човек, който е жертва на системата ни ”, добави той.

Близо 500 души са се подписали до момента в поддръжка на лекаря. 

Протести за освобождението му от ареста ще има и в столицата от 16 часа пред Съдебната палата. 

На 2 март доктор Димитров усетил нарушителя да тършува в 2 часа през нощта, до момента в който брачната половинка му и двете им деца спели. Лекарят се опитал да спре Плъха, който го пробол с нож. Рентгенологът стрелял при самоотбрана, а нападателят тръгнал да бяга. Престъпникът умрял на към 100 метра от вкъщи на лекар Димитров върху капака на кола. 

Няма никакви учредения доктор Иван Димитров да бъде съден за убийството на рецидивиста Георги Джевизов, защото става дума за неизбежна защита. Около тази позиция се сплотиха някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов, адв. Димитър Марковски и Юлиан Ангелов от ОП/ВМРО, чиято партия упорства за законови промени във връзка с отбраната на живота и здравето, по бТВ по рано през днешния ден. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР