Шествие под наслов Не на войната в Украйна се провежда

...
Шествие под наслов Не на войната в Украйна се провежда
Коментари Харесай

Украинската общност в Пловдив се вдигна на протест, зад тях застана и руски гражданин

Шествие под наслов " Не на войната в Украйна " се организира през днешния ден в Пловдив от украинската общественост, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Събитието стартира в 12.00 часа на пл. " Централен ". Шествието ще премине по Главната и ще стигне до аптека " Марица ". На площада има към 10 протестиращи. 

За следващ път украинци и свободни жители в Пловдив стачкуват против войната в Украйна с искане за прекратяването й.

" Скъпи български другари реверанс за това, което вършиме за украинците. Българският народ има мощ, а ние сега сме се сблъскали със силата на злото. Поклон за вашето гостолюбие към нас. Получаваме всевъзможни сигнали от хората в Украйна, само че най-много думите, които употребяват са засегнатост, яд и боязън ", показа Галина Ненкова, една от протестиращите. 

Сред протестиращите имаше и съветски жител, които от години живее в България, само че застава твърдо срещу дейностите на Путин. 

" Искам войната да бъде спряна, желая Русия да стане част от международното общество и да има мир. Това е смут! Видях фотоси и видеа и съм покъртен ", споделя руснакът Димитрий.  

Същия митинг се организира и преди няколко дни, като тогава хората се бяха събрали, с цел да поддържат свои близки и родственици в Украйна, а също по този начин се обърнаха към Владимир Путин да спре това нечовешко действие, взело толкоз почтени жертви

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР