Шествие на артисти от Драмата, Операта, Куклите и ученици от

...
Шествие на артисти от Драмата, Операта, Куклите и ученици от
Коментари Харесай

Шествие на актьори от всички трупи за откриването на пл. “Театрален“

Шествие на актьори от Драмата, Операта, Куклите и възпитаници от учебните заведения по изкуства ще предшества формалното разкриване на пл. " Театрален " на 27 март - Международния ден на театъра. Да се включат в процесията са поканени създатели от частни трупи под тепетата. Началото е в 12 часа от двора на театъра и ще премине по основната за наслада на минувачите и работещите там.
Прочетете още
Финалната точка е площадът сред улиците „ Лейди Странгфорд “, „ Цариброд “ и „ Ангел Букурещлиев “, където в 13 ч. публично ще бъде изпълнено решението на Общински съвет на Пловдив мястото да носи името пл. „ Театрален “.

" Целта е да обозначим пространството, където се е намирал Международен спектакъл „ Люксембург “ и където се е основала първата професионална театрална натрупа в България. Вечерта ще продължи със спектаклите „ Едип и пророците “ и „ Ръкомахане в Спокàн “, а в дните на 25, 26 и 27 март билетите, закупени за тях от касата на театъра, ще са на празнична цена от 15 лева Няма да липсва и шампанското, което ще се лее във фоайето на театъра, директно след поклоните на актьорите и вашите овации. А финалната заря на вечерта ще бъде дълго чаканото разкриване на ресторант “ТеатъРа ” от 21.00 часа в двора на театъра, където ще можете да опитате авторски коктейли отдадени на спектакли от репертоара на Драматичен театър-Пловдив в компанията на Едит Унджиян и Георги Зайков, които ще се погрижат за музикалното ви въодушевление ", канят от театъра.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР