Шестото поредно издание на Световното първенство по фойерверки за купата

...
Шестото поредно издание на Световното първенство по фойерверки за купата
Коментари Харесай

Световно по фойерверки започва на 25 май в Панагюрище

Шестото следващо издание на Световното състезание по фойерверки за купата на град Панагюрище, България – 2018 година стартира този петък - 25 май. „ Асарел-Медет “АД е общоприет спонсор на събитието, което се провежда от Община Панагюрище и компания „ Огнена хризантема “. През тази година в конкуренцията ще се конкурират Казахстан, Норвегия и Украйна.

Откриването на шампионата е планувано за 20 часа на 25 май и ще бъде последвано от подгряваща заря от „ Огнена хризантема “ и концерти на Донна, Група „ Cofein “ и Новата тайфа Стенли Live. Първи своето шоу ще показва тимът на Казахстан, който завоюва международното през 2017 година.

На 26 май ще се изявява тимът на Норвегия, а феновете ще се забавляват с осъществяванията на група „ Slippers “, Михаела Филева и възродената рок група „ Ахат “.

В последния ден от шампионата – 27 май, своето фойерверк шоу ще покаже тимът на Украйна, а художествената стратегия планува осъществявания на Дейвид Белишки, Християна Луизу, Deep Zone Project и пазарджишката група „ Voice & Fingers “.

По правилник спортните тимове показват 2-минутно свободно фойерверк шоу, което не се прави оценка. След това имат разполагаем от 3 до 7 минути, в които показват свое лично спортно шоу. Условията за всички участници са идентични. Подсигурени са идентични по тип резултати и материали. Големината на бомбите е идентична за всички тимове, а броят на фойерверките е еднакъв. При осъществяванията на състезателите от изключително значение при тези условия е геният и умеенето да се показа изкуството на фойерверките.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР