Шестокласниците и единайсетокласните се връщат към присъствено обучение седмица по-рано

...
Шестокласниците и единайсетокласните се връщат към присъствено обучение седмица по-рано
Коментари Харесай

6 и 11 клас се връщат в клас от 10 май

Шестокласниците и единайсетокласните се връщат към присъствено образование седмица по-рано от плануваното - на 10 вместо на 17 май, съобщи БНР.
Заповед на здравния министър в оставка разпорежда те да останат в клас най-малко до края на месеца. Учениците от 5, 9 и 12 клас, които се върнаха в учебните заведения на 26 април, до края на тази седмица.
 Първата зелена класна стая в Пловдив към този момент действа Първата " зелена класна стая " в Пловдив към този момент действа
Първата по рода си „ зелена класна стая “ в Пловдив към този момент е реалност. Тя е построена на имот от 2,5 декара директно до НЧ...
В началото на идната седмица, на 17 май, тези възпитаници ще преминат още веднъж към отдалечено образование, с цел да може присъствено в учебните заведения на тяхно място от същата дата също до края на месеца да учат седмокласниците, осмокласниците и десетокласниците.
И отсега нататък остава опцията за осъществяване на присъствени образователни занятия за всички възпитаници от 5-и до 12-и клас в паралелки, които са единствени в съответният випуск на учебното заведение. Учениците от 1-и до 4-и клас в цялата страна не престават да учат присъствено.
Според последните поръчки от просветния министър в оставка, образователната година ще завърши присъствено за всички възпитаници след завършването на зрелостниците, чиито финален образователен ден е 14 май.
са извънредно значими за подготовката на учениците от 4,7,10 и 12 клас, откакто стана ясно, че макар отдалеченото образование техните външни оценения и матури ще се проведат по график и от тях няма да отпада образователен материал.
 МОН предлага присъствено образование на пет випуска от 5-и до 12-и клас МОН предлага присъствено образование на пет випуска от 5-и до 12-и клас
Министерството на образованието и науката предлага на здравните управляващи присъствено в учебно заведение от 10 май да се образоват по пет випуска от...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР