Шестокласничка пострада след спор между нейна съученичка и учителка по

...
Шестокласничка пострада след спор между нейна съученичка и учителка по
Коментари Харесай

Учителка удари с чин шестокласничка в клас след спор

Шестокласничка пострада след спор сред нейна съученичка и учителка по физкултура. 12-годишното дете е признато в " Пирогов " като е оставено за наблюдаване довечера. Сезиран е и Инспектората по обучение, който е почнал инспекция.

Инцидентът става в 116 ОУ " Паисий Хилендарски " в софийското село Яна Това към 15:30 през днешния ден. В час по физическо поражда спор сред ученичка и учителката поради забавяне на възпитаници. Преподавателката упорствала на закъснелите да се напишат отсъствия. Спорът продължава и след края тутакси. Детето влиза в час по история. След него потегля и учителката по физическо. Тя раздрусва чина му, от което е потърпевшо друго дете, седящо на същия чин.

" Не съм й казвала нищо, говорихме си с приятелката ми и тя ми сподели да напусна часа. Аз й споделих, че няма да го напусна и че е щяла да ми счупи телефона и тя подвигна още веднъж чина, като видя, че е блъснала Соня, напусна часа ", описа едно от децата пред bTV.

Въпреки че е очевидец на случилото се, учителката по история не уведомява незабавно директорката, а след часа шестокласничката се прибира и оповестява за мощни болки в ребрата.

" Тя пристигна до у дома и припадна. Извика " Мамо " и падна на стълбите. Разказа ми, че се е карала на съученичката до нея, станала доста нервна, почнала да вика, да тропа и след това е хвърлила чина върху тях ", споделя бабата на потърпевшото дете Цветанка Върбанова.

" Звъннаха ми от у дома и ми споделиха, че госпожата е метнала с чина по детето, което е на 12 годинки и е 20 кила с мокри облекла. В момента е в " Пирогов " и не знам тъкмо къде е. Причина не мисля, че има, тя е една от най-хубавите ученички, нито дава отговор, нито се постанова. Как си разрешава тази госпожа да го направи? Ние си не си бием децата, тя ще ми хвърля чин по детето ", споделя бащата Христо Кондов.

Колеги на учителката по физкултура и нейни възпитаници описаха, че това не е първата нападателна демонстрация на преподавателката по физкултура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР