Шесто чувство притежава всеки от нас, но просто не винаги

...
Шесто чувство притежава всеки от нас, но просто не винаги
Коментари Харесай

Доверете се на шестото чувство

Шесто възприятие има всеки от нас, само че просто не постоянно усещаме по кое време да му се доверим, уверени са английски психолози. Интуицията не е подарък за определени, а дарба, която живее у всеки. Трябва единствено да знаем по какъв начин да я развием.

Във всеки откъслек от времето ние получаваме информация интуитивно, без да го осъзнаваме. Използваме интуицията си във всички на практика решения. От това какво да изберем за обяд до значими решения с кого да живеем или по кое време да напуснем работа.

Децата имат невероятна вътрешен глас, която с времето закърнява и порасналите към този момент младежи не се вслушват във вътрешния си глас, а в препоръките на приятелите си.

Една от аргументите, заради която не използваме интуицията си, е че тя „ приказва ” на различен език. Образите, подбудени от интуицията, са откъслечни и нереални. Хората постоянно са склонни да се вслушват във вътрешния си глас единствено при прочувствени решения.

Ако се тормозят от редуциране, техните вътрешни „ антени ” на всички места усещат заплаха. Понякога лекарите неосъзнато употребяват интуицията си при лекуване на заболели пациенти, а предприемачите – при решение за значима договорка.

 Доверете се на шестото възприятие

Най-важното, което би трябвало да извършите, когато усещате, че нещо не е наред, само че не знаете какво, да чуете вътрешното си аз. Вашето подсъзнание се пробва да ви подскаже, че ще сбъркате, в случай че извършите първичния си избор, само че вие се осланяте на логиката. Едва след това разбирате, че сте сбъркали, а още по-късно мозъкът ви обработва цялата информация.

Тогава разбирате и какво тъкмо ви е тормозило. Но нормално е късно. Затова по-често се доверявайте на интуицията си, когато става въпрос за в действителност значими решения, и няма да сбъркате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР