Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес възнамерява да се

...
Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес възнамерява да се
Коментари Харесай

Марк Маркес смята да кара на теста на „Мизано“ другата седмица

Шесткратният международен първенец в MotoGP Марк Маркес има намерение да се включи в формалния тест в кралския клас, който ще се организира на пистата „ Мизано “ в Италия във вторник и сряда идната седмица. Новината бе публично доказана от отбора на Хонда в хода на втората свободна подготовка преди Гран При на Сан Марино, която се организира на италианското трасе.    

Както е известно испанецът не е карал мотор от MotoGP края на месец май, когато той приключи на 10-то място в Гран При на Италия на „ Муджело “. След това той избра да се подложи на нова интервенция на дясната си ръка, която счупи в Гран При на Испания при започване на сезон 2020.
 Марк Маркес се завърна на мотор Марк Маркес се завърна на мотор
По-рано тази седмица Маркес подкара за първи път мотор от интервенцията насам, като той направи два подготвителни дни със Суперспорт модела на Хонда – CBR600RR. След тях от лагера на Маркес взеха решение той да пътува до „ Мизано “, където най-вероятно ще се включи в двата тестови дни.

За него те ще са извънредно значими, защото след тях той ще може да свери часовника на възобновяване си. Ако то върви по проект е доста евентуално да забележим Маркес назад на стартовата решетка още тази година, а не както бе декларирано първоначалнот, той да пропусне остатъка от сезона.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР