Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес (Испания) с Хонда

...
Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес (Испания) с Хонда
Коментари Харесай

Маркес получи разрешение да стартира на Херес

Шесткратният международен първенец в MotoGP Марк Маркес (Испания) с " Хонда " получи позволение от лекарския щаб да взе участие на " Херес " през този уикенд, макар че счупи ръката си преди четири дни и във вторник беше опериран, оповестява MotoGP на формалния си уебсайт.

От Репсол Хонда прибавиха, че испанецът към този момент е в Херес, където катастрофира в предходната неделя и ще може кара в Гран при на Андалусия през уикенда.

Fit to ride pic.twitter.com/vOIvlCFkYF
— Repsol Honda Team (@HRC_MotoGP) July 23, 2020 Освен Маркес, позволение за старт получи и водачът на " Хонда " Кал Кръчлоу. Той пропусна първия старт за сезона, откакто контузи дясната си китка по време на неделната загрявка. След прекосяване на медицински обзор беше доказано, че ще може да започва този уикенд.
На водача на " Сузуки " Алекс Ринс също му бе позволено присъединяване във втората конкуренция. Той пропусна предходния уикенд поради злополука в квалификацията, където контузи дясното си рамо и не бе пуснат до старта.

Това ще бъде второто от седем надпревари в Испания в съкратения календар за сезона, който в началото беше плануван да започва през март.

Надпреварата в Испания ще се организира без почитатели и под непоколебим хигиеничен надзор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР