Шесткратната шампионка Серина Уилямс и Мария Шарапова ще играят една

...
Шесткратната шампионка Серина Уилямс и Мария Шарапова ще играят една
Коментари Харесай

Шарапова срещу Серина за първи път в Ню Йорк

Шесткратната шампионка Серина Уилямс и Мария Шарапова ще играят една против друга в първия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис, отреди тегленият чоп. Бившите шампионки в Ню Йорк в никакъв случай не са играли една против друга на "Флашинг Медоус ".

Американката и рускинята са играли на финали в останалите три шампионата от "Големия шлем ", както и финала на олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Уилямс има 18 следващи победи и общо 19 триумфа в 21 дуела против Мария Шарапова. Американката ще опита да изравни върха от 24 извоювани трофеи от шампионатите от "Големия шлем ".
Руската тенисистка победи с шампионския трофей в Ню Йорк през 2006 година, само че сега е много надалеч от най-силната си форма.

Миналогодишната шампионка Наоми Осака (Япония) ще стартира присъединяване си в шампионата с дуел против Ана Блинкова от Русия.

В мъжката скица поставеният под номер 3 и петкратен първенец Роджър Федерер е в горната половина на схемата и това значи, че може да се срещне с водача в международната класация Новак Джокович на полуфиналите. Двамата играха един против различен на финала на "Уимбълдън ", където сърбинът завоюва трагично в петия сет.

Номер 2 в главната скица Рафаел Надал в никакъв случай не е играл против Федерер на Откритото състезание на Съединени американски щати, като двамата може се срещнат в дуела за купата. На полуфиналите трикратният първенец Надал може да се изправи против Доминик Тийм, четвърти в схемата. Първи противник на испанеца в Ню Йорк е австралиецът Джон Милман.

Трикратният първенец Новак Джокович, който пази купата си от предишния сезон, стартира акцията против Роберто Баена (Испания), до момента в който швейцарецът Федерер ще играе против квалификант в първия кръг./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР