Шестият международен футболен турнир „6:0 за хората срещу зависимостите“ тази

...
Шестият международен футболен турнир „6:0 за хората срещу зависимостите“ тази
Коментари Харесай

Шестият международен футболен турнир „6:0 за хората срещу зависимостите“ ще се проведе в Бояна

Шестият интернационален футболен шампионат „ 6:0 за хората против зависимостите “ тази година ще събере участници от България, Гърция, Северна Македония, Словакия, Русия и Украйна, които са преборили зависимостта. Събитието ще се организира от 13 до 15 септември 2019 година в Национална футболна база Бояна, гр. София. В програмата на събитието с изключение на футболни срещи, ще се проведат работни срещи и ще се организира кръгла маса, която ще бъде отдадена на казуса със подвластното държание в България. В откриването на турпнира ще вземат присъединяване членът на ИК на БФС Емил Костадинов, заместител изпънителния шеф на БФС Антон Попов, министърът на младежта и спорта господин Красен Кралев, зам. министърът на опазването на здравето госпожа Светлана Йорданова, представители на Столична община и други. На 13.09.2019 година от 15:00 ч. ще се организира кръгла маса в амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна, а от 17:00 ч. е формалното разкриване на шампионата.

Гости на шампионата ще бъдат: Лео Бианки - артист, готвач и ефирен водещ; Станислав Ангелов – някогашен български футболист и национал;

Проектът е проведен от съдружие „ Реванш “ и фондация „ Училище за живот “ и съ-финансиран по Програма за осъществяване на Общинска тактика за развиване на физическото образование и спорта на Столична община, подкрепена от самодейността „ София - Европейска столица на спорта “.

Това събитие е гражданска самодейност. Проектът се провежда от експерти с опит в лекуването на зависимости, които познават казуса от вътрешната страна. От 2015 година до в този момент са извършени пет шампионата под общия девиз „ Не всички хора са подвластни, само че всички подвластни са хора! “.

фотография: bfunion.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР