Шестият и седмият кръг от BMU Европейският шампионат по мотоциклетизъм

...
Шестият и седмият кръг от BMU Европейският шампионат по мотоциклетизъм
Коментари Харесай

Ангел Караньотов с безапелационна победа в Румъния

Шестият и седмият кръг от BMU Европейският шампионат по мотоциклетизъм на писта, които се организираха този уикенд на Motorpark Romania, предложиха тотално противоположни страсти на Ангел Караньотов. Състезателят на Overdrive Racing Team и неговото Ducati първо сложиха нов връх на пистата в петък, откакто стопираха хронометъра на 1:39.700. По време на квалификациите в събота румънският водач Мурешан, също с Ducati, усъвършенства върха на Ангел и смъкна времето до 1:39.171. В съботното съревнование Ангел Караньотов започва от втора позиция и още на първия завой изпревари Мурешан и записа безапелационна победа. Румънският водач финишира втори на 14.662 секунди, а третият водач беше на 25.216 секунди.

В неделния ден малшанс и пропуск от страна на механиците доведоха до изпадане на болта, крепящ лоста на скоростите, което лиши опцията на Ангел да се бори за успеха. Благодарение на своята непримиримост, Ангел съумя да приключи цялото съревнование на трета предавка и това му донесе 7-мо място в крайното класиране.

След по-малко от месец Европейският шампионат продължава на писта Серес в Гърция, където точно Ангел Караньотов държи върха за най-бърза обиколка сложена от българин с 1:18:564.

„ Каня всички фенове на мотоциклетите и високите скорости да заповядат в Серес, където не е нужно да ви изяснявам какво шоу ви чака, тъй като допускам към този момент сте разбрали, че където са Overdrive Racing и Ангел Караньотов, там са страстите. А жестокият екот на Ducati-то способства още повече за положителното въодушевление! Правим го за вас, бъдете там, с цел да не четете след това вести и да ви е гняв. Доскоро! “, обърна се към почитателите Ангел Караньотов и благодари на своите сътрудници, един от които е mobile.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР