Шестимата убити и предполагаемият стрелец при днешната стрелба в град

...
Шестимата убити и предполагаемият стрелец при днешната стрелба в град
Коментари Харесай

Шестимата убити при стрелбата в Германия са били членове на едно семейство

Шестимата убити и хипотетичният стрелец при днешната пукотевица в град Рот ам Зее в Южна Германия са били членове на едно семейство, заяви на конференция началникът на полицията в град Аален Райнер Мюлер, представен от Българска телеграфна агенция.

"Броят на убитите е шестима души: трима мъже и три дами. Има двама ранени, за живота на един от които сега се борят лекарите. Всички жертви са били родственици ", съобщи полицейският чиновник.

Жертвите са на възраст сред 36 и 69 години, и двама от тях са родителите на обвинения. По думите на Мюлер хипотетичният стрелец е 26-годишен немски жител. Той е арестуван незабавно след идване на полицията.

Стрелба с убити в Германия

Престъплението е осъществено с полуавтоматично огнестрелно оръжие, за което стрелецът е имал позволение. Той е заплашвал също две деца на възраст 12 и 14 години.

В интервенцията са взели участие 100 пазители на реда.

Представителят на полицията съобщи, че обвиненият не дава показания и "очаква юрист ". Мотивите за закононарушението към този момент остават незнайни, само че следователите работят по версията за "семейна драма " и считат, че хипотетичният причинител е имал персонални сметки за споразумяване с жертвите.

Рот ам Зее се намира на към 170 км северозападно от град Мюнхен и е с население от близо 5300 поданици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР