Шестимата футболисти на Черно море, които се замесиха в грандиозен

...
Шестимата футболисти на Черно море, които се замесиха в грандиозен
Коментари Харесай

Играчите на Черно море били на два различни полиграфа

Шестимата футболисти на Черно море, които се замесиха в величествен скандал - Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов, са били на два разнообразни детектора на лъжата, написа sportal.bg. Новината бе доказана от компанията “Детект БГ” ЕООД, която е провела втория тест.

Първият е бил по-рано, като се е направил от друга компания, чието име, най-малко все още, не е известно. Не е ясно какво тъкмо се е случило на първия, както и какви са били резултатите от него, само че е реалност, че шестимата играчи, отпред с Георги Илиев, бяха първо извадени от групата за гостуването на Лудогорец, а по-късно и изхвърлени от тима поради подозрения за симулативна игра.

Именно водачът на “моряците” е бил индивидът, който персонално се е свързал с компанията, с цел да се подложи на втори тест дружно със своите съотборници. Представител на “Детект БГ” ЕООД е пътувал до морската ни столица през вчерашния ден, с цел да се срещне с футболистите и организира втория тест. От компанията бяха безапелационни, че нямат подозрение в невинността на своите клиенти по тематиката с уреждането на дуела с ЦСКА-София, изгубен с 1:3 при започване на май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР