Шестима възрастни и едно дете са откарани в пловдивската болница

...
Шестима възрастни и едно дете са откарани в пловдивската болница
Коментари Харесай

7 души, сред които и дете, са откарани в УМБАЛ „Св. Георги” след катастрофата на АМ „Тракия”

Шестима възрастни и едно дете са откарани в пловдивската болница УМБАЛ „ Св. Георги ” след тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия ”. Към момента не е ясно тяхното положение и дали детето е придружило родителите си или е потърпевшо, оповестява БТВ.
Прочетете още
Припомняме, че джип с немска регистрация и „ Опел Корса ” с българска се удариха на 159 км на автомагистралата, посока Бургас. За няколко часа тя остана затворена, само че придвижването към този момент е пуснато.

При другата злополука към 15 км, посока Бургас имаше верижна злополука сред четири коли и леко потърпевш човек. Там също придвижването е без ограничавания и усложнение.

 
  Четири дами са в болница след тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, отбиват движениетоДжип с немска регистрация и „ Опел ” са се блъснали на 158 км 21.10.2022 19:06 3351   Четири дами са в болница след тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия ”, отбиват придвижването
 

Четири дами са откарани в болница след тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия ” край 158 км, съобщи кореспондент на TrafficNews. По първична информация джип с немска регистрация се удря в „ Опел Корса ”, където са пътували четири дами. Всички те са откарани с коли за спешна помощ, като измежду тях има и такива в тежко положение. Пътуващите в  джипа не са тежко потърпевши.  
Прочетете още
На място пожарникарите разясняват, че е цяло знамение, че автомобилът не се е запалил.  В момента текат огледи на място.

Заради злополуката придвижването към Бургас се отбива по обходен маршрут още от село Шишманци на 150 км. Все още има тапи по автомагистралата.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР