Шестима студенти от Юридическия институт на Белгородския държавен национален изследователски

...
Шестима студенти от Юридическия институт на Белгородския държавен национален изследователски
Коментари Харесай

Бесарабски българи завършиха обучението си по право във ВТУ

Шестима студенти от Юридическия институт на Белгородския държавен народен проучвателен университет, Руска федерация, сполучливо приключиха образованието си в Юридическия факултет на Великотърновския университет.

Три месеца те изучаваха правните закони по взаимната магистърска стратегия на съветски език в границите на контракта за съдействие сред Белгородския и Великотърновския университети.

Мухамед Санка, който е от Гана и също следва в Белгородския университет, употребява предоставената опция за студентски продан и стартира да работи по докторската си стратегия по интернационално право във Великотърновския университет.

Днес студентите от Белгород получиха своите документи за положените изпити от ректора на Великотърновския университет проф. доктор Христо Бонджолов на особено празненство, проведено от образователния отдел на Великотърновския университет. Освен документите те се зарадваха и на получените дарове – рекламни материали за спомен от тяхното образование във Великотърновския университет.

По време на тримесечния им престой във Велико Търново на студентите от Белгород бе проведена и културна стратегия – те разгледаха историческите забележителности във Велико Търново и покрайнината.

Преди заминаването си те посетиха Никополис пъкъл Иструм и Преображенския манастир дружно със своите преподаватели и сътрудници от Юридическия факултет, а техен екскурзовод беше студентката от компетентност Културен туризъм Виктория Николова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР