Шестима рекордьори, шофирали с превишена скорост по пловдивските булеварди уловиха

...
Шестима рекордьори, шофирали с превишена скорост по пловдивските булеварди уловиха
Коментари Харесай

Шофьор от Бургас летя по пловдивски булевард със 127 км/ч.

Шестима " рекордьори ", карали с превишена скорост по пловдивските булеварди уловиха камерите на " Пътна полиция " тази нощ, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив. Те ще останат без шофьорски книжки за идващите 3 месеца и ще понесат парична глоба.

Акцията под тепетата се организира единствено ден, откакто влязоха в действие новите наказания за водачите, които не съблюдават оптимално допустимата скорост в обитаеми места. 

С най-висока скорост измежду " сниманите " се оказа водач от Бургас, който мина през пловдивски бул. със 127 км/ч. при ограничаване от 50 км/ч. Фрапиращи нарушавания се откриха и при водачи на пловдивски коли, които бяха снимани от служителите на реда със 118 и 117 км/ч.  Три коли пък са се движили със 108 км/ч.
 ОД на МВР-Пловдив
Според новите промени, в случай че се надвиши скоростта в обитаеми места с над 50 км/ч., - санкцията е 700 лева За всеки последващи 5 км/ч. превишаване над допустимата скорост от 50 км/ч. санкцията се усилва с 50 лева, три месеца без шофьорска брошура и лишаване на 16 точки от талона.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР