Шестима претенденти за президентска номинация от Демократическата партия на САЩ

...
Шестима претенденти за президентска номинация от Демократическата партия на САЩ
Коментари Харесай

Шестима демократи спориха кой има най-големи шансове да победи Тръмп

Шестима кандидати за президентска номинация от Демократическата партия на Съединени американски щати се впуснаха в седмия следващ ефирен спор в Де Мойн, столицата на щата Айова, което бе последния им късмет да изложат своите преимущества като претенденти пред националната публика преди началото на процеса за номиниране с първичните избори в щата на 3 февруари.

Претендентите влязоха в спор кой има най-големи шансове да победи Доналд Тръмп на идните избори, обобщава в. " Ню Йорк таймс ".

Ден откакто удостовери информация, че в персонален диалог Бърни Сандърс преди време ѝ споделил, че жена не може да победи Тръмп, сенатор Елизабет Уорън напомни за успехите си на изборите за Сената. Тя акцентира изборните триумфи на дами през мандата на президента Доналд Тръмп. Посочвайки мъжете участници в дебата, Уорън съобщи: " Общо те изгубиха 10 пъти на избори. Единствените хора на тази сцена, които са печелили всички избори, в които са взели участие, са дами: Ейми и аз ", сподели тя, имайки поради сенатор Ейми Клоубъшар. " А единственият човек на тази сцена, който през последните 30 години е побеждавал заемащ изборна служба републиканец, съм аз ", добави Уорън.

Сандърс отхвърли да е правил сходно изказване на среща с Уорън през 2018 година изключително поради обстоятелството, че Хилари Клинтън завоюва националния избор на изборите през 2016 година

Задочно в този спор се намеси и самият Тръмп, който в свое предизборно слово на протест в прилежащия щат Уисконсин, застана на страната на Сандърс, като съобщи, че също не има вяра " Бърни " да е споделил това. " Той не е човек, който може да каже такова нещо ", означи Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР