Шестима полицейски служители от Китай започнаха съвместен патрул с хърватските

...
Шестима полицейски служители от Китай започнаха съвместен патрул с хърватските
Коментари Харесай

Китайски и хърватски полицаи ще патрулират заедно в Дубровник

Шестима полицейски чиновници от Китай започнаха взаимен патрул с хърватските си сътрудници в неделя. Това е първият сходен патрул сред двете страни в границите на туристическия сезон, а задачата е да се спомага при разрешаването на въпроси свързани с китайските туристи, съобщи bulgarian.cri.cn.

Шестимата китайски служители на реда – четирима мъже и две жени- ще патрулират из известните туристически места в Дубровник, Загреб и Национален парк „ Плитвички езера " дружно с локалните си сътрудници в продължение на един месец.

На церемонията по стартирането на взаимната активност, хърватският представител на полицията сподели за организация Синхуа, че с цел да се подсигурява сигурността на задграничните туристи в пиковия сезон, Хърватска е стартирала сходни взаимни патрули с служители на реда от още 18 страни.

Данни на Хърватското статистическо ръководство сочат, че туристическата промишленост на страната продължава да регистрира растеж, като за 2017 Хърватска е била посетена от 18 милиона туристи. Южна Корея, Китай и Япония са топ трите страни източници на туристи от Азия. Над 160 хиляди китайци са посетили Хърватска през 2017 г, с близо 60% растеж от миналата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР