Шестима полицаи са били ранени при престрелка с въоръжен мъж

...
Шестима полицаи са били ранени при престрелка с въоръжен мъж
Коментари Харесай

Въоръжен рани шестима полицаи в САЩ

Шестима служители на реда са били ранени при престрелка с въоръжен мъж във Филаделфия, която продължава няколко часа, предадоха AP и Ройтерс.

Говорител на полицията в най-големия град на американския щат Пенсилвания писа в Туитър, че минимум един човек стреля против служителите на реда в квартала Найстаун в северната частна Филаделфия. Полицията във Филаделфия съумя да наред да изведе двамата блокирани служители на реда от вкъщи, където се е барикадирал въоръжения стрелец, както и трима арестанти, оказали се в капан на най-горния етаж на постройката след началото на стрелбата късно нощес, заяви полицейският началник на града Ричард Рос.

Рискованата интервенция по извеждането им бе сполучливо осъществена след стъмване нощес, като в това време въоръженият мъж продължаваше да стреля. " Цяло знамение е, че през днешния ден тук не починаха доста служители на реда ", сподели Рос. Според него към този миг обстановката там се преценя повече като " взимане на заложници ". Той добави, че полицейски командоси са съумели след продължителни опити да се свържат със стрелеца и да го призоват да се съобщи. " Знаем, че той е жив ", означи полицейският началник. В момента договарянията не престават и от известно време въоръженият не е откривал огън. Предполага се, че той не е ранен, само че това още не е открито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР