Шестима млади и доста секси музиканти ще помагат на новия

...
Шестима млади и доста секси музиканти ще помагат на новия
Коментари Харесай

Със секси певица, но без балет в новото шоу на bTV

Шестима млади и много секси музиканти ще оказват помощ на новия водещ на вечерното шоу на bTV Николаос Цитиридис всяка делнична вечер. Двама китаристи, пианист, барабанист и експерт на духовите принадлежности ще се грижат за музиката в предаването, видя Hotnews.bg. Перлата в короната обаче е певицата Цвети, чиято къдрава коса и къса пола притегли вниманието на феновете на първото шоу, показано единствено за публицисти.



Красавицата се раздаде зад микрофона в новото студио, което наподобява извънредно съвременно. За оркестъра, която би трябвало да замести най-известния до сега-„ Ку-к-бенд”, има задоволително място в лявата част на сцената, до момента в който в дясната цари водещият Николаос.



Той има огромно светещо бюро с песъчлив часовник от горната страна, само че за разлика от студиото на Слави, до него няма диванче, а единствено още един по-голям стол, в който ще сядат гостите.



Амбицията на екипа е всяка вечер те да бъдат най-малко двама, освен това освен български, само че и международни звезди. До водещият е ситуирана и голяма плазма. Балет обаче няма да има, само че по този начин е в множеството сходни продукции по света. Една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 година потегля в ефир в понеделник, 27 януари.



Водещият Николаос Цитиридис впечатлил bTV с разнородните си артистични гении и умения и същинско майсторство в хумора. Той има мощен интерес и към историята на България, и към настоящите събития в страната, което му оказва помощ бързо да разпознава значимите тематики за всички фенове.

„ Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати във връзка с водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-хубавия достоверен гений, подобаващ за актуалната телевизия. Подобно на водещите на международните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като актьор, и като медиен експерт. Николаос ще бъде зает и със основаването на част от наличието на шоуто. Убеден съм, че ще завоюва любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители”, разяснява Флориан Скала, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

фотоси:bTV
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР