Шестима души загинаха след стрелба в американския щат Калифорния. Сред

...
Шестима души загинаха след стрелба в американския щат Калифорния. Сред
Коментари Харесай

Шестима убити при стрелба в Калифорния

Шестима души починаха след пукотевица в американския щат Калифорния. Сред убитите са шестмесечно бебе и 17 годишната му майка.

Въоръжени лица са разкрили огън в частен дом окръг Туларе. Според локалните управляващи " нападението е било целеустремено. Предполага се, че е обвързвано с принуждение от страна на банди, поради опиати. Инцидентът е станал към 3:30 часа сутринта, когато двама души са нахлули в къщата и са произвели голям брой изстрели.

Съсед се обадил в полицията, която пристигнала седем минути по-късно и разкрила мъртви и умиращи хора както в дома, по този начин и отвън него.

Двама души са оживели при нападението, като са се скрили в постройката, а на няколко от ранените е оказана незабавна здравна помощ. Един от ТЯХ е умрял малко откакто е бил откаран в болница.

През 2021 година в Съединените щати от огнестрелни рани са умряли към 49 000 души, повече от половината от които са били самоубийства.

В страната има повече оръжия, в сравнение с хора: един на всеки трима възрастни има най-малко едно оръжие, а съвсем един на всеки двама живее в дом, в който има оръжие
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР