Шестима души загинаха при тежка катастрофа тази нощ край Казанлък.

...
Шестима души загинаха при тежка катастрофа тази нощ край Казанлък.
Коментари Харесай

Продължава изясняването на причините, довели до тежката катастрофа край Казанлък

Шестима души починаха при тежка злополука тази нощ край Казанлък. Тя е породена от 18-годишен юноша, използвал алкохол, който имал брошура от скоро.

Инцидентът станал към 1:00 на разклона сред село Хаджи Димитрово и град Крън. Лек автомобил, в който са пътували 5-ма души, навлязъл в насрещно придвижване. Блъснал се в различен с габровска регистрация, ръководен от 42-годишен мъж. Всички са починали на място.

Предполага се, че 18-годишния юноша е карал с доста висока скорост, защото и двата автомобила са смачкани до неразбираемост. От Държавната организация по сигурност на придвижването са образували екип от всички ангажирани институции, който да ревизира на място каква е обстановката. Ето и изводите:
Малина Крумова - ръководител на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата ": По първични данни става въпрос за злополука, която се е случила при висока скорост след приложимост на алкохол на некомпетентен лидер, който неотдавна има брошура. Затова и идната ни посока е несъмнено да се ревизират резултатите от неговия изпит, школата, която го е обучавала, с цел да забележим там има ли съображение за терзание. Това, което ние се опитваме да наложим като метод и тъкмо поради това предприехме това посещаване на място и проучване на място е да се търсят сложно аргументите. Очевидно е, че в тази ситуация става въпрос за безконтролно отношение на един млад лидер, само че изрично това не може да ни успокоява.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР