Шестима души, сред които гимназиален учител, полицай и адвокат бяха

...
Шестима души, сред които гимназиален учител, полицай и адвокат бяха
Коментари Харесай

Полицай, учител, адвокат и гинеколог изнасилват 2 години малолетно момиче

Шестима души, измежду които гимназиален преподавател, служител на реда и юрист бяха упрекнати в Косово за това, че в продължение на две години са изнасилвали малолетно момиче, което е било насила и да направи аборт, заяви косовската прокуратура.

Случаят с момичето от Западно Косово шокира страната, последваха диспути в Народното събрание за статута на дамата в това доста консервативно общество.

Президентът на Косово Хашим Тачи назова случая „ драматичен и колосален “.

Шестимата обвинени, измежду които и гинеколог, са упрекнати за полово малтретиране, корист с власт и предизвикателство на бременност посредством полово принуждение, се споделя в известието на прокуратурата.

Порталът за следствия Insajderi, представен от dnes.bg разкри случая през февруари. Става дума за момиче, което през 2017 година е било на 16 години. Изнасилванията са траяли и през 2018 година

Insajderi показва, че през 2017 година учителят встъпил в полови връзки с момичето, обещавайки му брак. Когато то схванало, че учителят е женен и има деца, то съобщило на полицията.

Полицаят, пред който момичето разказало за случилото се, го заплашил, че ще опише на родителите му за връзката с учителя, в случай че момичето не върви четири пъти седмично с него в хотел, което се случвало през цялата 2018 година

След като момичето забременяло, през януари 2019 година служителят на реда го завел в Прищина, с цел да направи аборт.

Адвокатът, който бил назначен на момичето, също го изнасилил, както и и гинекологът, показва същият източник.

Прокуратурата не разкри детайлности за останалите двама души, упрекнати за изнасилванията на 18-годишното през днешния ден момиче, написа хърватският „ Ютарни лист “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР