Шестима души са ранени, след като са били намушкани с

...
Шестима души са ранени, след като са били намушкани с
Коментари Харесай

Намушкаха с нож шестима мъже в парк във Флорида

Шестима души са ранени, откакто са били намушкани с нож в промишлен парк в град Талахаси, Флорида. Това оповестиха американски медии, представени от БНР.

Полицията е реагирала на известия за нахлуване с нож в Дайк Индъстрис Инк (Dyke Industries Inc.) - компания за строителни материали. След като са пристигнали на мястото на случая към 08:37ч. локално време, служителите на реда са разкрили голям брой жертви на пронизване, съгласно информация на полицейското ръководство на града.

В същото известие се прибавя, че сега шестимата души се лекуват поради пострадванията и че обвиненият нарушител е в ареста. Разследването на случая продължава, като на този стадий от не дават изложение на задържания, нито възможен претекст за проявеното от него принуждение.

Маркита Кембъл, която е брачна половинка на едни от потърпевшите сподели, че нейният мъж Боби Ригинс младши е дошъл на изявление за работа в 8.30 часа.

Тя разговаряла по телефона с него, когато чула блъсканица: " Следващото нещо, което знам, че той сподели по телефона беше: " Скъпа, намушкаха ме пет пъти с нож ".

Малко по-късно нейният брачен партньор й се обадил от болничното заведение, с цел да й каже, че има вътрешно кървене и ще бъде опериран.

Елън Моспенс пък показа, че брачният партньор й Денис Макмастър съумял да избяга без пострадвания. Той й изпратил известие по телефон, с цел да ѝ каже, че в бизнеса центъра е имало " всеобщо намушкване ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР