Шестима души са пострадали при пожари в страната през изминалото

...
Шестима души са пострадали при пожари в страната през изминалото
Коментари Харесай

Петима души са пострадали при пожар в Хасково

Шестима души са потърпевши при пожари в страната през миналото денонощие, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". За денонощието са потушени общо 319 пожара. Екипите на пожарната са реагирали на 379 сигнала за катастрофи.
Прочетете още
На 11 февруари е получен сигнал за пламнал апартамент в Хасково. При случая са потърпевши петима души, от които три дами на 25, 38 и 68 години, както и бебе на девет месеца и момче на седем години. Децата са били обгазени и са признати в детско поделение. Заради пожара към десетима от жителите на жилищния блок бяха евакуирани през вчерашния ден. Инцидентът е зародил в апартамент на петия етаж на осеметажната сграда.

В 18:03 часа на 11 февруари е подадено известие за детонация в апартамент в Девня. Пострадала е жена на 65 години, която е с изгаряния от първа и втора степен по главата и ръцете.

С материални вреди са 31 от пожарите за последните 24 часа. Десет от тях са горели в жилищни здания. Без нанесени материални вреди са зародили 288 пожара. Извършени са 51 избавителни действия и помощни интервенции, от които четири при произшествия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР