Шестима души продължават да са в неизвестност след като две

...
Шестима души продължават да са в неизвестност след като две
Коментари Харесай

Шестима души са в неизвестност след срутване на две сгради в Марсилия

Шестима души не престават да са в неопределеност откакто две здания се срутиха в Марсилия в неделя, предават международните организации. Срутването е провокирано от детонация, последвана от пожар, който усложнява избавителните действия и следствието. Причината за детонацията към момента не е открита, само че проверяващите преглеждат опцията тя да е резултат от приключване на газ.

През нощта са открити телата на двама починали, оповестиха управляващите в града. Непрекъсващият огън, който гори под руините, затруднява работата им и пречи да бъдат употребявани кучета за намиране на потърпевши.

Има вяра, че към момента има живи хора, изясни един от пожарникарите на място.

" Опитваме се да загасим огъня и в същото време да запазим живота на всички, които са под руините. Не можем да използваме вода и пяна, по тази причина интервенцията е извънредно деликатна ", сподели той.

Никога не съм виждала такова нещо преди, съобщи живееща в прилежащ блок.

" Гледах телевизия и чух звук като детонация. Помислих си, че е гръмнала бомба на улицата. Станах да видя и целият блок беше заобиколен от прахуляк от постройката, която падна ", добави тя.

Две прилежащи здания са отчасти разрушени, а една е застрашена от сриване, което основава спомагателни усложнения. Жителите са били евакуирани, а шестима от тях са настанени в болница.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР